به نام آن که خلّاق جهان است                                                                                                                                           امید بی پناه وبی کسان است

با سلام ،امیدوارم حالتان خوب باشد. پست امروز برای تبریک سال جدیدبوداما دلم نیومد دو بیت و دو آیه را با هم تطبیق ندهم. سال نویی در راه است که برایم رنگ و بویی ندارد چون  دیگر سجاد طاهر نیا و حامد کوچک زاده را ندارد.بویی ندارد چون خاص ترین مخاطبانم  دیگر نیستند و روزیِ خود را نزد خدایشان می جویند اما من دست گدایی خود را در دنیا دراز کرده ام . آنها هفت سین خود را در بهشت برین پهن کرده اند ومن هفت سین خود را در دنیای فانی. برای شادی روح شهدا صلوات

حال و روز خوبی ندارم اما با این حال و روزم آمدم و با کمک آبجیم و تایپ کردن توسط ایشون سال نو رو تبریک بگم . چون میدونم هستند کسانی که به وبم سر میزنند . از همه کسانی که قدم رنجه می فرمایند متشکرم . منتظر نظرات شما هستیم . خلاصه اگه مطالب امروز اشتباه یا کم و زیاد شد تقصیر من نیست .

اما بیت و آیه امروز:

خدای تبارک و تعالی در آیه 81سوره الاسرا می فرماید که:

وَقُلْ جَاء الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ کَانَ زَهُوقًا : و بگو که حق آمد و باطل نابود گشت . آری به راستی باطل نابود شدنی است.

خدای تبارک و تعالی درآیه 6 سوره الشرح می فرماید که:

إِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرًا : مسلّماً با (هر) سختی ،آسانی است.

ابیات مرتبط با این آیات

از پی هر شکست پیروزی است ****از دل شب سپیده می آید

پس از تیرگی روشنی گیرد آب *** برآید پس از تیرهِ شب ،آفتاب

حکایتی زیبا از کلیله و دمنه

صفر تا صد فارسی دوازدهم

شرح هجران از صاحبمان...

,سال ,آیه ,ندارد ,بیت ,تبریک ,    ,خود را ,بیت و ,را در ,حال و

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

یک فیلم یک زندگی فروش پشم سنگ zibablogB دانلود جزوه پزشکی و سلامتی شرکت فرنام ره آورد آسیا شرح آذرنت فروش عمده کارت خوان سیار تور کیش